Het verhaal van onze koffie

We hebben besloten om koffiebonen af te nemen van twee leveranciers. Na een grondige zoektocht hebben we gekozen voor Guatemala – Puerta Verde van een lokale partner die verse bonen brouwt. We zijn erg blij met deze keuze, omdat de kwaliteit van de bonen uitstekend is.


Daarnaast zijn we ook zeer tevreden met Aromaclub als onze andere koffiebonenpartner: Single Estate Coffee. Hun assortiment biedt een breed scala aan smaken en aroma’s, waardoor we onze klanten diverse opties kunnen bieden.

Door gebruik te maken van twee verschillende leveranciers zorgen we ervoor dat ons assortiment aan koffiebonen divers en van topkwaliteit is. Onze klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, elke keer weer.

De "Smooth James"

De Smooth James heeft een medium – sterke smaak. Een beste vriend voor de liefhebbers!

Details

  • Herkomst: Colombia
  • Intensiteit: 3/5
  • Branding: Medium Dark Roast
  • Duurzaamheid: CO2 Neutraal
  • 80% Arabica, 20% Robusta Koffiebonen
  • Perfect voor Ristretto, Espresso, Lungo en Cappuccino
De "Guatemala - Puerta Verde"

De plantage Puerta Verde ligt in één van de meest traditionele
koffieregio’s van Guatemala, Antigua, en is eigendom van de Zelaya familie. De vulkanen “Agua en Fuego” zorgen in dit gebied voor een microklimaat met uitermate vruchtbare grond en een gemiddelde temperatuur van 25°C. De familie Zelaya beschikt over een eigen wet-mill en een dry-mill, zodat ze gedurende het hele proces de kwaliteit kunnen waarborgen.

Details

  • Herkomst: Guatemala, Antigua
  • Intensiteit: 4/5
  • 100% Arabica

De melkproducten die wij gebruiken

Jersey Melk - Cap




Andere koe, andere melk. Jersey melk is melk van een Jersey koe. Een Jersey koe is een kleine bruine koe met een witte snoet. Ze komen oorspronkelijk van het eiland Jersey, ze zijn intelligent, een beetje eigenwijs en nieuwsgierig. Jersey melk is populair omdat het van nature 20% meer proteïne maar ook meer vet, eiwit, vitaminen en mineralen bevat dan gewone melk. Dat maakt dat het een eigen, volle smaak heeft. Perfect om zo op te drinken, of om op te schuimen voor in je cappuccino. Onze Jersey melk bevat het A2 eiwit*. Dat zorgt ervoor dat deze melk lichter verteerbaar is. Veel mensen met een intolerantie hebben er baat bij. Al onze melk komt zo van de koe.





Ook gebruiken wij Oatly! Havermelk voor de plantaardige melk liefhebbers. Oatly Haverdrank is een plantaardige drank die gedronken of gebruikt kan worden ter vervanging van zuivel. De drank is gemaakt van 100% biologische haver. Haver is rijk aan vezels en allerhande nuttige voedingsstoffen, zoals beta-glucanen, die uitermate gezond zijn voor het hart.

ONZE LOCATIE

Rozenstraat 17
3353VH, Papendrecht 

+31 (0)78 204 9277
info@dailykoffie.nl

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG T/M ZONDAG

09:00 - 18:00

© 2024 DailyKoffie kar / bar op locatie. Website door DailyKoffie zelf!